Η «Patras IQ» για πρώτη φορά στη ΔΕΘ - Ποιοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της

η συμμετοχή προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

H συμμετοχή της «Patras IQ» για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (82η ΔΕΘ, 9-17 Σεπτεμβρίου 2017), και συγκεκριμένα στον εκθεσιακό χώρο τής Academia, που φιλοξενεί δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, επιχειρήσεις και ιδρύματα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εκπαίδευσης και έρευνας, στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία και προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Η «Patras IQ» ταξίδεψε στον βορρά προβάλλοντας στο περίπτερό της την πρωτοβουλία και τις δράσεις της, ώριμες και καινοτόμες ιδέες από εργαστήρια του Πανεπιστημίου Πατρών και του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, καθώς και προϊόντα νεοφυών επιχειρήσεων που προέκυψαν από τη συνεργασία με Πανεπιστήμια και ερευνητικούς φορείς.

Η συμμετοχή της συνέπεσε χρονικά με την επίσημη ανακοίνωση των ημερομηνιών διοργάνωσης της «5ης Έκθεσης Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας PATRAS IQ», η οποία θα διεξαχθεί στις 27, 28 & 29 Απριλίου 2018 στο Αθλητικό Κέντρο «Δημήτρης Τόφαλος».

Το περίπτερο της Έκθεσης δέχτηκε πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι συνομίλησαν με τους εκπροσώπους των εργαστηρίων, των εταιριών και της Patras IQ, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν και σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής. Μεταξύ αυτών, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππάς, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκης, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Γεννηματά, ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπας, ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Σπαρτινός, η Βουλευτής Αθηνών κ. Καραμανλή, ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για τα εκθέματα, καθώς και την επικείμενη 5η Έκθεση «Patras IQ». Ιδιαιτέρως σημαντική υπήρξε και η συνάντηση με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Pyatt, ο οποίος επισκέφτηκε το περίπτερο και έκανε ειδική μνεία στην ιστοσελίδα της Αμερικανικής Πρεσβείας. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ