Ετοιμάζουν ομάδα για το Επιμελητήριο Αχαΐας

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Και ενώ τα πράγματα κυλούσαν ήρεμα και οι υποψήφιοι μόλις που είχαν ξεκινήσει τις πρώτες διαδικασίες για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαϊας που είναι προγραμματισμένες για τον Δεκέμβριο, ο Νίκος Νικολόπουλος αποφάσισε να «ταράξει» τα νερά στο Επιμελήτηριο Αχαΐας και μάλιστα εμπλέκοντας και μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας της Πάτρας, κυρίως παλαιούς πολιτικούς του φίλους!

Η εφημερίδα «Κόσμος» αποκαλύπτει σήμερα πως μία ημέρα πριν τον θόρυβο που προκλήθηκε από την ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Νικολόπουλος, στην οποία μίλησε για «οικογενειοκρατία» και «αδιαφάνεια» και «περίεργες αναθέσεις μελετών», είχε γίνει «μυστική συνάντηση» τοπικών επιχειρηματιών υπό την «αιγίδα» του ανεξάρτητου Αχαιού βουλευτή , στη διάρκεια της οποίας ετέθη ο προβληματισμός για δημιουργία νέας κίνησης στο Επιμελητήριο. Η συνάντηση έγινε το βράδυ της Τρίτης και το επόμενο πρωί… ο κ. Νικολόπουλος βγήκε στα ραδιόφωνα.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του πρακτορείου των Μινωϊκών Γραμμών, αντιπροέδρου της ΠΑΕ, μέλους της Παναχαϊκής Συμμαχίας (στην οποία συμμετέχουν πολλοί επιχειρηματίες της σημερινής διοίκησης και της πλειοψηφίας του Επιμελητηρίου Αχαϊας) Αντώνη Κουνάβη.

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι:

Νίκος Νικολόπουλος 

Ο «οικοδεσπότης» Αντώνης Κουνάβης.

Η Επιμελητηριακή Σύμβουλος της παράταξης που ηγείται στο Επιμελητήριο, Μαρία Φιλοπούλου.

Ο επιχειρηματίας Ηλίας Λαζανάς.

Ο επιχειρηματίας Βλάσσης Ανδρουτσέλης.

Ο επιχειρηματίας Διονύσης Πλέσσας.

Ο συνδικαλιστής έμπορος Δημήτρης Παλούμπης.

Ο μηχανικός και Πρόεδρος της Τ.Ο. Κέντρου Πόλεως Ν.Δ. Βασίλης Βλασταράς.

Από την συνάντηση φάνηκε πως κανείς εκ των παραπάνω δεν επιθυμούσε να αναλάβει ηγετικό ρόλο και ανατέθηκε στον Νίκο Νικολόπουλο η διαδικασία έρευνας για αναζήτηση επικεφαλής – αρχηγού της νέας παράταξης.

Διαβάστε επίσης