Yoga – Pilates – Tai Chi όλα «μαζί» σε ένα μοναδικό πρόγραμμα...Ελάτε στο Πατραϊκό Γυμναστήριο και γνωρίστε από κοντά την εμπειρία στην ολιστική γυμναστική!!!

το πιο επιτυχημενο γυμναστηριο στην πόλης

Είναι αδιαμφισβήτητα το πιο "δυνατό" γυμναστήριο στην πόλη, όχι μόνο λόγω των υπερσύγχρονων μηχανημάτων του αλλά και ,κυρίως, λόγω της γνώσης των ιδιοκτητών του στον τομέα του αθλητισμού, που μεγιστοποιούν το αποτέλεσμα της άθλησης σε ένα περιβάλλον ασφαλές όπου θα δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται και τις δυνάμεις σας να αυξάνονται.

Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν στο Πατραϊκό Γυμναστήριο άρχισαν και το Tempo24.news σας παρουσιάζει τα προγράμματα και τα μηχανήματα που μπορούν να σας αλλάξουν σώμα και διάθεση, όποια ηλικία και αν έχετε, σε όποιο στάδιο άθλησης και  αν βρίσκεστε.

Πάμε λοιπόν μια βόλτα στα...  άδυτα του Πατραϊκού Γυμναστηρίου.

In- Trinity : Δοκίμασε κι εσύ το νέο μηχάνημα που χαρίζει σμιλεμένο σώμα!!

Ο Jonny G ο εφευρέτης του Spinning είχε απώτερο στόχο την δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας εκγύμνασης υπό κλίση με την ονομασία In- Trinity.

Η επαναστατική αυτή πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί βάσει της ιδέας του (v) negative space, με την βοήθεια του οποίου δημιουργεί την μοναδική ευκαιρία στους χρήστες να επεκτείνουν το εύρος των κινήσεων σε σχέση με αυτές βάσει των παραδοσιακών ασκήσεων εδάφους. Το  In- Trinity χρησιμοποιεί την βαρύτητα και το negative space ώστε να βοηθήσει τους χρήστες να γυμναστούν πιο εντατικά κατά τέτοιο ποτέ δεν είχαν φανταστεί. Η έμπνευση για τον σχεδιασμό της πλατφόρμας έχει γίνει βάσει παραδοσιακών πρακτικών, όπως Yoga και πολεμικές τέχνες.

Το In- Trinity είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα της προπόνησης, προσφέροντας άνεση και ευκολία στη χρήση. Επεκτείνοντας το μήκος της σανίδας, η βάση παρέχει σταθερότητα ώστε οι χρήστες να μπορούν να εμβαθύνουν και να ανακαλύψουν νέες κινήσεις. Οι ιμάντες προσφέρουν αντίσταση και σταθερότητα και επιυτρέπουν στο χρήστη να δοκιμάζει πιο δύσκολο και απαιτητικό ασκησιολόγιο. Η σανίδα σε σχήμα κλεψύδρας σας παρέχει αρμονική αλλαγή μεταξύ των ασκήσεων που εκτελούνται σε διαφορετικές κλίσεις. Το In- Trinity βοηθάει στην ισορροπία και βελτιώνει τον συντονισμό και τον χρόνο αντίδρασης. Το στρώμα αφαιρείται εύκολα ώστε να καθαρίζεται.

Terra-Core για…functional προσέγγιση!!!

Οποιοδήποτε κινητικό μοτίβο προσομοιώνει την ανθρώπινη κίνηση- είτε από την καθημερινή ζωή(εάν πρόκειται για απλούς ασκούμενους), είτε από ένα άθλημα(εάν πρόκειται για αθλητές)-και διαρθρώνεται με τις αρχές της προπονητικής, θεωρείται και είναι λειτουργική προπόνηση. Με τη βοήθεια του terra-core οι προσομοιώσεις παίρνουν άλλη διάσταση. Οι κινητικές δυνατότητες, η ποικιλία των ασκήσεων και η στοχοποίηση του ζητούμενου, γίνονται με το terra-core με τον πλέον αποδοτικό και διασκεδαστικό τρόπο.

Επίσης, η προπόνηση μπορεί να στοχεύσει στη βελτίωση μίας ή και περισσοτέρων παραμέτρων της φυσικής κατάστασης. Οι δυνατότητες που δίνονται μέσω του terra-core είναι πάρα πολλές και οι προπονητικές προσαρμογές που μπορούν να επιτευχθούν, αναφέρονται σε μία πληθώρα χαρακτηριστικών.

Με το terra-core μπορούμε να στοχεύσουμε και να βελτιώσουμε τη δύναμη, την αντοχή, την ταχύτητα, την ισχύ, την κινητικότητα, τον συντονισμό, την επιδεξιότητα, την τεχνική και την ικανότητα.

Στο Πατραϊκό Γυμναστήριο ο ιδιοκτήτης του Παναγιώτης Μαντέλης επέλεξε την κορυφαία σειρά της MATRIX 7xi σε cardio εξοπλισμό, την Ultra series σε μηχανές δύναμης προσφέροντας στους πελάτες του την απόλυτη πολυτέλεια και την επιτομή της τεχνολογίας, εργονομίας και άνεσης σε κάθε άσκηση.

Επίσης, με το CONNEXUS και το connexus program προσφέρει νέα προγράμματα σχεδιασμένα και στοχευμένα για όλα τα επίπεδα ασκούμενων καθώς και με το  IN – TRINITY ότι πιο νέο αφορά την ολιστική γυμναστική όπου συνδυάζει σε μία μοναδική «χορογραφία» μαζί με Pilates- Yoga- Tai Chi.

Στο ΠατραΪκό Γυμναστήριο θα βρείτε κι άλλ προγράμματα με μπάρες, λάστιχα, Pilates, Circuit Training, Total Body, Super Butts& ABS, Aero Kickboxing κ.α. καθώς και  παιδικά προγράμματα  σωματικής διάπλασης και fitness.

Βασικός στόχος της σχολής ήταν και παραμένει ο σεβασμός της προσωπικότητας των αθλητών της.

Τμήματα πολεμικών τεχνών για όλες τις ηλικίες. Τα τμήματα χωρίζονται ανα ηλικία.

Τμήματα αγωνιστικής ομάδαες συμμετέχοντάς σε αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με την καθοδήγηση του Grant Master Παναγιώτη Μαντέλη.

To Πατραϊκό Γυμναστήριο καλλιεργεί πολλά τμήματα, όπως, Kickboxing, Taekwondo, Ju Jitsu, Wushu Kung Fu, Okinawa te, Pagratio, Hapkido, Self Defence κ.α.

Επίσης, αυτοάμυνα για γυναίκες, τεχνικά στοιχεία από ό,τι πρωτοποριακό υπάρχει στην γυναικεία αυτοάμυνα, δημιουργήσαμε αυτό το πρόγραμμα.

Ο Παναγιώτης Μαντέλης και η Βασιλική Μητροπούλου βρίσκονται συνεχώς κοντά στα μέλη του γυμναστηρίου και με σωστές συμβουλές κάθε άσκηση έχει γρήγορα αποτελέσματα.

Ένα γυμναστήριο, σωστή εμπειρία. 

 

info
Διεύθυνση: Αλ. Υψηλάντου 268, Πάτρα 262 22
Ώρες: 
Ανοιχτά  · 8:30π.μ.–11:00μ.μ.Τηλέφωνο: 261 033 7300
 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης