Οι μεταλλωρύχοι πλήρωσαν τη σπασμένη πόρτα στο υπουργείο Περιβάλλοντος

15/09/2017 | 11:59

Τις ζημιές που προκάλεσαν κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων τους στο υπουργείο Περιβάλλοντος, πλήρωσαν οι μεταλλωρύχοι από τις Σκουριές, οι οποίοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης οι μεταλλωρύχοι εισέβαλαν στο υπουργείο και έσπασαν μια από τις πόρτες της εισόδου. Όπως λέει στο enikos.gr o ο Χρήστος Ζαφειρούδας, πρόεδρος των εργαζομένων στις υπόγειες στοές των μεταλλείων Κασσάνδρας, ένας υπάλληλος του υπουργείου τους ζήτησε στη συνέχεια, να πληρώσουν τις ζημιές που προκάλεσαν.

“Μας έφερε το τιμολόγιο και εμείς το πληρώσαμε” λέει ο κ. Ζαφειρούδης. “Στο τιμολόγιο αναγράφονται αναλυτικά, το κόστος για την πόρτα, τις κλειδαριές και τις τζαμαρίες που έσπασαν. Το συνολικό ποσό ήταν 979, 60 ευρώ” προσθέτει, μιλώντας στο enikοs.gr.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»