Γιώργος Πολυχρονίου: «Ο Γιώργος Λιάγκας τα τελευταία δύο χρόνια παραπαίει»

13/09/2017 | 22:20

Ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» και σχολίασε τα πρόσωπα της τηλεόρασης με τον δικό του μοναδικό τρόπο. 

Ιδιαίτερη αίσθηση, όμως, έκαναν τα όσα ανέφερε για τον Γιώργο Λιάγκα και την τηλεοπτική του πορεία μετά τον χωρισμό από τη Φαίη Σκορδά.

«Ο Γιώργος Λιάγκας τα τελευταία δύο χρόνια παραπαίει. Ο χωρισμός από τη σύζυγό του τού έκανε ζημιά. Της Φαίης δεν της έκανε ζημιά. Ο Λιάγκας, δεν ξέρω πώς τα κατάφερε, ενώ ήταν ο συμπαθής, ευγενής κλπ., τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν ήταν αυτός που ξέραμε τα προηγούμενα. Ωσάν να υποκρινόταν κατά κάποιο τρόπο και βλέπετε ότι τα τελευταία δύο χρόνια παραπαίει. Αν είναι και στον τρίτο χρόνο έτσι, νομίζω ότι θα συνταξιοδοτηθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πολυχρονίου.

Φουσκωτά πιτάκια
05/11/2025 | 19:44

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο