Μαθητές του Πειραματικού Δημοτικού του Πανεπιστημίου Αθηνών εκθέτουν τις δημιουργίες τους

Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» στο Θησείο

Δοκίμασαν, γνώρισαν, διερεύνησαν, εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν, και από σήμερα οι μικροί μαθητές του Ομίλου Εικαστικών του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Αθηνών μοιράζονται τα έργα τους με το κοινό, στην έκθεση που εγκαινιάζεται απόψε στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα».

Πρόκειται για τις δημιουργίες 36 μαθητών της Β', της Γ' και της Δ' δημοτικού, οι οποίοι ασχολήθηκαν με τα εικαστικά και στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς πειραματίστηκαν με διάφορα υλικά και άφησαν την έμπνευση να τους οδηγήσει στα μονοπάτια της δημιουργίας.

peiramatiko_a3.jpg

Στο πλαίσιο του Ομίλου Εικαστικών του Πειραματικού Δημοτικού του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπονήθηκε και πρόγραμμα με τίτλο «Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία», σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων.

Με την υποστήριξη του δήμου διοργανώνεται και η έκθεση, την οποία επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί, υπεύθυνοι του Ομίλου, Αγγελική Μέντζα και Δημήτρης Ζαφειρίου. Τα εγκαίνια θα γίνουν απόψε στις 19:00 και οι δημιουργίες των μικρών καλλιτεχνών θα φιλοξενηθούν στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα» έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Το πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα» βρίσκεται στην οδό Ηρακλειδών 66 στο Θησείο και οι ώρες επισκέψεων της έκθεσης είναι από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ