Πάτρα - "MoreA και νιώθεις ΩραίΑ": Το 1ο Σύγχρονο Κέντρο Μασάζ στη Νοτιοδυτική Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ 10

Με σύνθημα «MoreA… και νιώθεις ΩραίΑ!» το εξειδικευμένο προσωπικό  του πρώτου σύγχρονου ευρωπαϊκών προδιαγραφών Κέντρου Μασάζ «MoreA», στη Νοτιοδυτική Ελλάδα, που λειτουργεί στην Πάτρα, κάνει πράξη αυτό που υπόσχεται!

Σε ένα καλαίσθητο χώρο (Tριών Ναυάρχων 10), παρέχονται υψηλές υπηρεσίες χαλαρωτικού αλλά και θεραπευτικού μασάζ, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ατομικών προγραμμάτων με προσιτές τιμές. 

pics_24_main_foto.jpg

Μια συνεδρία είναι αρκετή για να πείσει και τον πιο δύσπιστο για τα ευεργετικά αποτελέσματα των θεραπειών χειρομάλαξης με τη αποκλειστική χρήση ειδικών βιολογικών ελαίων, φιλικά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μετά την πρώτη επίσκεψη είναι θέμα χρόνου να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας.

Το Κέντρο Μασαζ "MoreA», συνεργάζεται με Ιατρικά Κέντρα, Ιατρούς και Διατροφολόγους. Τον τελευταίο χρόνο τα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού κουράρουν αθλητές σωματείων της Πάτρας, ενώ πολλές θεραπευτικές μέθοδοι βρίσκουν εφαρμογή σε Άτομα με Αναπηρία.

Μάλιστα παρέχεται η δυνατότητα οι συνεδρίες να γίνουν στο προσωπικό χώρο του πελάτη (με την μεταφορά του ειδικού τραπεζιού) σε περιπτώσεις, όπου εντοπίζονται κινητικά προβλήματα.

Στελέχη εταιρειών, στο πλαίσιο συνεργασίας με το “ΜoreA”, απολαμβάνουν των υπηρεσιών του σε καθημερινή βάση, ως μια «απόδραση» από το καθημερινό στρες!

Οι μέθοδοι του χαλαρωτικού και θεραπευτικού μασάζ, συνεχώς εξελίσσονται και γι’ αυτό το λόγο διαρκής είναι η εκπαίδευση του προσωπικού του Κέντρου Μασαζ «MoreA», με πιο πρόσφατη την παρακολούθηση σεμιναρίων στην Γερμανία, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

img_1439.jpg

Σε όλες τις συνεδρίες στο Κέντρο νέου Τύπου Μασάζ "MoreA" παρέχονται σεντόνια, πετσέτες μπάνιου, προσώπου, ποδιών, παντόφλες μιας χρήσεως, πιστολάκι μαλλιών, σφουγγαράκια σώματος μιας χρήσης, αφρόλουτρο και σαμπουάν για την άνεσή σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο μετά την κάθε συνεδρία (διατίθενται τζακούζι και καμπίνες ντους).

Για το μασάζ χρησιμοποιούνται μόνο ειδικά, βιολογικά έλαια, φιλικά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Κάθε συνεδρία μασάζ γίνεται στα πολυτελή κρεβάτια. Νιώστε άνετα και αφεθείτε στη μαγεία της χαλάρωσης!

Οσοι ενδιαφέρονται να μάθουν αναλυτικά για τις υπηρεσίες μπορούν να δουν εδώ: www.MOREA-massage.gr και στο facebook, και όσοι θέλουν να κλείσουν ραντεβού μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2610 334533.

Γιατί το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια, είναι κάτι που οφείλουμε στον εαυτό μας!

Τηλεφωνήστε τώρα και κλείστε ραντεβού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«ΜοreA»: Το μασάζ ως εναλλακτική μορφή θεραπειών - Ποια τα οφέλη του - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

"MoreA": Το μασάζ χαλαρώνει και θεραπεύει - Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και απολαύστε το! ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

«MoreΑ»: Mασάζ κατά της κυτταρίτιδας με νέες μεθόδους - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ