Πάτρα:Το ΚΚΕ διαψεύδει "κράξιμο" βουλευτή του

σε ομιλια του νικου καραθανασοπουλου

Από το ΚΚΕ Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση:
Τις τελευταίες δύο ημέρες, "σέρνεται" σε κάποιες ιστοσελίδες της Πάτρας, "είδηση-σχόλιο" ότι δήθεν παριστάμενοι στην ομιλία που πραγματοποίησε η ΚΟΒ Νότιας Πάτρας στα Δεμένικα (Κυριακή 3 Σεπτέμβρη), "έκραξαν" τον ομιλητή σ. Ν. Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και βουλευτή Αχαΐας. Αυτό, όπως ήταν επόμενο, το άρπαξε η Χρυσή Αυγή για να χτυπήσει το ΚΚΕ.
Δεν υπάρχει φυσικά κόκκος αλήθειας. Το ΚΚΕ συνηθίζει να δίνει συχνά το λόγο στους παριστάμενους, να τοποθετηθούν. Οι θέσεις του ΚΚΕ είναι αποδεκτές και σε έναν ευρύτερο εργατικό-λαϊκό κόσμο που προβληματίζεται, δεν συμφωνεί σε όλα μαζί του, αλλά κατανοεί τη συνέπεια λόγων και έργων του κόμματός, παρακολουθεί τη δράση του, θέτει τους προβληματισμούς του.
Απ' την ναζιστική - εγκληματική Χρυσή Αυγή, ήταν αναμενόμενο, σαν λυσσασμένο σκυλί των αφεντικών και του συστήματος, να επιτίθεται στο ΚΚΕ (κλπ).
Όμως, σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί, η επιμονή ορισμένων ν' αναπαράγουν το ψέμα, βλέποντας μάλιστα την αξιοποίηση του από την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε επίσης