Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Απόψε η συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη

στο Ρωμαικό Ωδείο

Μία από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, φιλοξενεί σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 9.30 το βράδυ στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας το Διεθνές Φεστιβάλ.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στο «αντάμωμα» του καλοκαιριού με το Φθινόπωρο, θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Δυτικής Ελλάδας για μια μοναδική συναυλία.

Στόχος της, να μας ταξιδέψει και να μας κάνει συμπρωταγωνιστές στα όνειρα της. Το πρόγραμμα που έχει  ετοιμάσει για τη φετινή της εμφάνιση στην Πάτρα, εξελίσσεται σε ένα μεγάλο πάρτι.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από τη προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της με το συναίσθημα και την ερμηνεία της.

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: BαχάνΓκαλστιάν - κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς,ΜιχάληςΚαπηλίδης –Τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο,ΔημήτρηςΜπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, κρουστά και πιάνο,ΝίκοςΠασσαλίδης - Μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα.

Υπεύθυνοι ήχου: BrianCoon και Δημήτρης Σαμαράς

Τιμές εισιτηρίων:

15 € - Προπώληση

13 € - Ειδικές κατηγορίες μόνο στην προπώληση (φοιτητικό , πολύτεκνο , παιδικό , ανέργων)

 

Σημεία προπώλησης:

DiscoverYourWay

Γωνιά του βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου

Το Θρανίο

Διαβάστε επίσης