Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

03/09/2017 | 14:04

Για ακόμη μια νύχτα άτομα πραγματοποίησαν αλλεπάλληλες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ, που ήταν στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Ειδικότερα, τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν νεαροί που βγήκαν από το Πολυτεχνείο επιτέθηκαν με μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ στις οδούς Στουρνάρη και Τοσίτσα. Το ίδιο συνέβη στις 3:00, καθώς και στις 5:00, στο ίδιο σημείο. Επίσης, λίγο μετά τη 1:00, σημειώθηκε επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Σημειώνεται, ότι δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ δεν έγιναν προσαγωγές. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ