Νίκη με την Εσθονία θέλει απόψε η Εθνική

...και φεύγει για… τελικό

Η Εθνική αντιμετωπίζει στις 21:45 (ΣΚΑΪ, Otesports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) την Εσθονία στο Καραϊσκάκη για την έβδομη αγωνιστική του όγδοου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η κατάκτηση των τριών σημαντικών πόντων μοιάζει με μονόδρομο, ώστε να παραμείνει στην δεύτερη θέση (και σίγουρα στο +1 από την Βοσνία) και να πάει την Κυριακή στον τελικό με το Βέλγιο που βρίσκεται στο +4 και στην πρώτη θέση. 

Αρκετά φαίνεται να είναι ανοιχτά μέτωπα σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα και δείχνει να μην έχει πάρει οριστικές αποφάσεις ο Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά και τους τραυματίες Κώστα Μήτρογλου, Βασίλη Τοροσίδη. Ο Γερμανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει σχήμα 4-2-3-1. 

Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι μοναδικοί αυτήν τη στιγμή στην άμυνα είναι ο Σταφυλίδης αριστερά και ο Μανωλάς που θα έχει παρτενέρ είτε τον Τζαβέλλα, αλλά ίσως τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Το κενό του Τοροσίδη στα δεξιά θα καλυφθεί με έναν εκ των Παναγιώτη Ρέτσου, που δοκιμάστηκε χθες από τον Σκίμπε, αλλιώς από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που αν παίξει δίπλα στον στόπερ της Ρόμα θα αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας τον παίκτη της Αλάνιασπορ. 

Σίγουρος για τον άξονα είναι ο Σάμαρης και ένας εκ των Ζέκα, Μανιάτη θα βρεθεί στο πλευρό του. Ο Φορτούνης θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Απόστολο Βέλλιο, ο Μάνταλος δεξιά και οι Μπακασέτας, Τάσος Δώνης διεκδικούν μια θέση αριστερά στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ