Από την Πάτρα στην Ψυχιατρική του Νοσοκομείου Πύργου ο Κούρδος που ήθελε να σφαχθεί στην πλατεία Νόρμαν!

Στο ΠΓΝΠ του έδιναν εξιτήριο

Στο Νοσοκομείο Πύργου, νοσηλευόμενος στην Ψυχιατρική κλινική βρίσκεται πλέον ο 55χρονος Κούρδος που επιχείρησε τουλάχιστον 3 φορές να αυτοκτονήσει στην Πάτρα (και μάλιστα την μία να σφαχθεί στο λαιμό με μαχαίρι μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών στην Πλατεία Δροσοπούλου και Νόρμαν).

Και ενώ στο Νοσοκομείο του Ρίου του έδιναν… εξιτήριο, και μετά από λίγες μόνο ώρες προκαλούσε και πάλι σοβαρό επεισόδιο, το Νοσοκομείο Πύργου όπου μεταφέρθηκε τον αντιμετώπισε όπως θα έπρεπε, σύμφωνα και με μαρτυρίες ανθρώπων που είχαν ενδιαφερθεί για την τύχη του. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ήταν κρίμα για τον άνθρωπο. Είναι άρρωστος.

Μα τόσο δύσκολο ήταν να το καταλάβουν; Εκεί ζει ανθρώπινα. Όπως θα έπρεπε» μας είπε γυναίκα που τον γνωρίζει εδώ και χρόνια και πολλές φορές στο παρελθόν του είχε συμπαρασταθεί!

Παραμένει άγνωστο για ποιο λόγο οι γιατροί του Νοσοκομείου Ρίου του παρείχαν εξιτήριο και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε γίνει εφιάλτης… του ίδιου του του εαυτού, αφού δύο φορές είχε βάλει μαχαίρι στο λαιμό του (η πρώτη προ μηνών κοντά στον Ερυθρό Σταυρό) και μάλιστα την δεύτερη σχεδόν «αποκεφαλίζόταν» όρθιος.

Εκείνη την φορά τον έσωσε ο αστυνομικός Ανδρέας Κάππος ο οποίος πήγε πίσω του και τον ακινητοποίησε. Πλέον όμως βρίσκεται σε ασφαλή χέρια και ακολουθεί την αγωγή του

Διαβάστε επίσης