ΝΕΩΤΕΡΟ: Σε εξέλιξη η φωτιά στο Μολύκρειο Ναυπακτίας- Επιχειρούν και δυνάμεις από Πάτρα- Δεν απειλεί σπίτια

σε λίγο νεωτερα

ΝΕΩΤΕΡΟ 20.30 σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Μολύκρειο Αιτωλοακαρνανίας, χωρίς να απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής από Αιτωλοακαρνανία και Πάτρα με 14 οχήματα και 30 άνδρες, καθώς και πεζοπόρο τμήμα 10 ατόμων μετέχουν στις προσπάθειες κατάσβεσης..

ΝΕΩΤΕΡΟ: 17.14 Ελικόπτερο πραγματοποιεί ρίψεις νερού. Σύμφωνα με το agriniosite.gr ενώ βρίσκονται σε πλήρη ύφεση οι πυρκαγιές στην περιοχή Ταξιάρχες στο Θέρμο και στην περιοχή Αμοργιανών Αμφιλοχίας, όπου με επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα συνεχίζεται η προσπάθεια για πλήρη κατάσβεση, καθώς υπάρχει κίνδυνος αναζωπύρωσης, 

 

 

(φωτο agriniosite)

Πυκνός καπνός έχει σκεπάσει τον ουρανό της Αιτωλοακαρνανίας και είναι ορατός από την περιοχή του Ρίου από όπου είναι τραβηγμένες και οι φωτογραφίες, Όπως λένε στο tempo κάτοικοι του Ριου, το μέτωπο της φωτιάς συνεχώς διευρύνεται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο Μολύκρειο Ναυπακτίας.. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής και από την Πάτρα και από το Μεσολόγγι.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ