Πύργος: Δημήτρης Λαμπρόπουλος – Κανελλίνα Λαμπροπούλου – Σε Αθήνα και Βόλο τα δίδυμα…

γεννήθηκαν με λίγα δευτερόλεπτά διαφορά

Φοιτητές στη Σχολή Οδοντιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στον Βόλο, είναι από χθες ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος και η Κανελλίνα Λαμπροπούλου, τα δίδυμα αδέλφια – μαθητές του 2ου Λυκείου Πύργου – που έδωσαν διπλή χαρά στις οικογένειες και στους φίλους τους με την χθεσινή επιτυχία τους.

Αν και γεννήθηκαν με λίγα δευτερόλεπτά διαφορά και μέχρι τώρα πορεύονται μαζί στη ζωή, ωστόσο οι επιλογές τους στον τομέα της επαγγελματικής αποκατάστασης, διαφέρουν αρκετά. Τα δυο παιδιά, μίλησαν στην εφημ. «Πατρίς» για την επιτυχία τους αυτή – που αποτελεί επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών τους, αλλά και το γεγονός ότι πια, θα πρέπει οι δρόμοι τους να χωριστούν, αφού ο Δημήτρης θα πρέπει να σπουδάζει στην Αθήνα και η Κανελλίνα στο Βόλο.

«Ιδιαίτερη αγωνία δεν είχα για τα αποτελέσματα, αφού είχα συγκεντρώσει αρκετά μόρια για την εισαγωγή μου στην σχολή που ήθελα. Ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση τους με γεμίζει με χαρά, ικανοποίηση και νιώθω πια δικαιωμένος για τους κόπους και τις προσπάθειές μου, που έπιασαν τόπο. Από εδώ και πέρα, υπάρχει ανυπομονησία για την έναρξη των σπουδών αλλά και της φοιτητικής ζωής», λέει ο Δημήτρης. Από την πλευρά της, η Κανελλίνα δεν έκρυψε την αγωνία με την οποία περίμενε τα αποτελέσματα, προκειμένου να δει αν έχει πετύχει στην Σχολή που επιθυμούσε. Η αγωνία όμως έγινε χαρά και ικανοποίηση, όπως είπε, αφού και για την ίδια ο στόχος επετεύχθη.

Σε λίγες ημέρες λοιπόν, οι δρόμοι των δυο παιδιών θα χωρίσουν, κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτά. Αν και η Κανελλίνα θα υποβάλλει αίτηση για μεταγραφή στην Αθήνα, ωστόσο και τα δυο παιδιά ξέρουν πως, ακόμα και αυτό, θα έχει τα θετικά του, καθώς θα κληθούν να σταθούν στα πόδια τους και να πορευτούν ανεξάρτητα. Αυτό όμως, σε καμία περίπτωση δε θα αλλάξει το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ τους και την αδυναμία που έχει ο ένας στον άλλο.

patrisnews

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ