Φόνος στην Λακκόπετρα: Από την πρώτη ημέρα της απαγωγής είχαν σκοτώσει και θάψει τον 21χρονο Πακιστανό - Πώς έπεισαν τον πατέρα του να στείλει χρήματα -Συνελήφθησαν τρεις και προσήχθησαν στον ανακριτή

στον ανακριτή αναμένονται τρεις από τους πέντε δράστες της υπόθεσης που εξιχνίασε η Ασφάλεια Πατρών

13.00 Μόλις αναχώρησαν από τον ανακριτή (ΦΩΤΟ) όπου προσήχθησαν για να απολογηθούν οι απαγωγείς και δολοφόνοι του Πακιστανού στην Λακκόπετρα.

12. 55 Στην σύλληψη τριών ατόμων από το Πακιστάν, που είχαν αρχικά προσαχθεί, προσχώρησε η Ασφάλεια της Πάτρας, για την ανθρωποκτονία του 21χρονου ομοεθνή τους.

Νωρίτερα μάλιστα προσήχθησαν στα δικαστήρια, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ζητούσαν λύτρα από τους οικείους τους, την στιγμή που είχαν ήδη σκοτώσει τον άτυχο νέο.

Τον είχαν σκοτώσει από την πρώτη μέρα της απαγωγής του. Αυτό αποκαλύπτει σήμερα το tempo24.gr σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για τον φόνο του 21χρονου Πακιστανού στην Λακκόπετρα.

Κατά τις ίδιες πληοροφορίες, οι απαγωγείς, σκότωσαν και έθαψαν τον άτυχο 21χρονο σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή της Λακκόπετρας. Εν συνεχεία επικοινώνησα με τον πατέρα του θύματος και του ζήτησαν 5.000 ευρώ. Ο πατέρας αρχικά είχε τις αμφιβολίες του και τότε ένας από τους απαγωγείς, προσποιήθηκε τον γιο του από το τηλέφωνο. Ο πατέρας πείστηκε και έστειλε τα χρήματα. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Πατρών η οποία εντόπισε τον έναν εκ των δραστών στη Θεσσαλονίκη. Έχουν γίνει τρεις προσαγωγές και αναμένεται η κατάθεσή τους στον ανακριτή. Επίσης έχουν ταυτοποιηθεί δύο ακόμη δράστες οι οποίοι αναζητούνται. 

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

"Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πατρών και του τμήματος Ασφαλείας δυτικής Αχαΐας, για την εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας 21χρονου αλλοδαπού υπήκοου Πακιστάν, που είχε εξαφανιστεί τον προηγούμενο μήνα. Η σορός του θύματος έχει εντοπιστεί σε χωριό της δυτικής Αχαΐας".   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Αχαΐα: Έγκλημα στην Λακκόπετρα - Επιβεβαίωση του tempo24.gr από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ - Νεκρός 21χρονος Πακιστανός - Σε εξέλιξη οι έρευνες - ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαβάστε επίσης