Στ. Κοντονής για συνέδριο της Εσθονίας: Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος

«Λυπάμαι για την πολιτική στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα»

«Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για την στάση που τήρησε η ελληνική κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Όπως σημειώνει το πρακτορείο, η δήλωση του υπουργού έγινε αναφορικά με την περιορισμένη συμμετοχή στο συνέδριο της εσθονικής Προεδρίας για τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων, καθώς εκπροσωπήθηκαν μόνο 8 χώρες σε επίπεδο υπουργού Δικαιοσύνης από τις 27 χώρες- μέλη της ΕΕ.

Σημειώνεται πως αυτή τη φορά, στο τηλεγράφημα του πρακτορείο γίνεται διευκρίνιση και ειδική αναφορά στην εκπροσώπηση οκτώ χωρών «σε επίπεδο υπουργού Δικαιοσύνης» από τις 27 χώρες- μέλη της ΕΕ. Χθεσινό τηλεγράφημα έκανε απλώς λόγο για συμμετοχή μόνο οκτώ χωρών στο συνέδριο που διοργάνωσε η εσθονική Προεδρία.

Στις ίδιες δηλώσεις του στο πρακτορείο, ο κ. Κοντονής πρόσθεσε: «Λυπάμαι για την πολιτική στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, τα οποία για λόγους κομματικούς τοποθετήθηκαν με τρόπο απρεπή και προσβλητικό για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης.

Σήμερα μπροστά στην πλημμυρίδα των γεγονότων αναγκάστηκαν να αλλάξουν στάση ακολουθώντας την τακτική ενός ιδιότυπου χαμαιλεοντισμού».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ