Σε σοβαρή κατάσταση το κοριτσάκι που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα στη Λάρισα

23/08/2017 | 13:48

Σε βαριά, αλλά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης το 2,5 ετών κοριτσάκι που καταπλακώθηκε προχθές από καγκελόπορτα σε παραθεριστική περιοχή της Λάρισας.

Σύμφωνα με τη διοικήτρια του Ιπποκρατείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του κοριτσιού, η οποία είναι σοβαρή, αλλά σταθερή.

Το κοριτσάκι αρχικά είχε μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο της Λάρισας και από εκεί διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο όπου, αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αξονική, εισήχθη στην ΜΕΘ Παίδων.

naftemporiki

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Νετζήπογλου: «Όλοι θεωρούσαν ότι δεν είμαστε για εδώ, εμείς το πιστεύαμε – Ζωντανός θρύλος ο Σάκοτα»

Co-parenting: Μπορεί μια οικογένεια να παραμείνει ενωμένη ακόμα κι όταν η σχέση των γονιών τελειώσει;

Χρυσές Σφαίρες και για τα Podcast

Βρετανία: Η κυβέρνηση σχεδιάζει να περιορίσει τις βίζες εργασίας μόνο σε πτυχιούχους

Χριστοδουλίδης: Θα μπούμε στο Σένγκεν το 2026

Τέσσερα χρόνια από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι δήλωνε ο «τραγικός σύζυγος» που αποδείχθηκε δολοφόνος

Το καθήκον του στο «αντίο» του Αντρέ ο ΠΑΟΚ, αποτελείωσε την ΑΕΚ!