“Κανένας κίνδυνος” το αποτέλεσμα και από τη δεύτερη μέτρηση για αμίαντο μετά την κατάρρευση του υπόστεγου στο παλιό λιμάνι

Ο Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ, σε συνέχεια της τακτικής πληροφόρησης που πραγματοποιεί μετά την κατάρρευση του Υπόστεγου Νο 4,ενημερώνει ότι το διαπιστευμένο εργαστήριο, όπως είχε προγραμματιστεί, πραγματοποίησε νέες ατμοσφαιρικές μετρήσεις το πρωί της 21/8/2017, σε οκτώ θέσεις περιμετρικά του Υποστέγου και μας απέστειλε εγγράφως σήμερα το πρωί την έκθεση με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών μετρήσεων καθώς και την αξιολόγησή τους.

Στο συμπέρασμα της έκθεσης αναφέρονται  επί λέξει τα εξής : «…δεν διαπιστώθηκε ρύπανση του αέρα από ίνες αμιάντου και δεν υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία, δεδομένου ότι όλες οι τιμές ήταν κάτω των ορίων που θέτει η ισχύουσα Νομοθεσία.»

Η έκθεση κοινοποιήθηκε ήδη στις αρμόδιες αρχές.

Ο Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ, θα συνεχίσει να ενημερώνει έγκαιρα, έγκυρα και υπεύθυνα τους συμπολίτες μας, για τις ενέργειες που έχουν σχέση με το ατυχές και τραγικό συμβάν της κατάρρευσης του Υπόστεγου στην θέση 4. 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης