Σοκαριστικός τραυματισμός πυροσβέστη στη φωτιά στη Ζαχάρω – Από το πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ – Σε νοσοκομείο της Πάτρας για περαιτέρω εξετάσεις (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Νεότερη ενημέρωση 15.48′ Σε νοσοκομείο των Πατρών μεταφέρεται αυτή την ώρα ο 36χρονος πυροσβέστης που τραυματίστηκε, κατά τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς στα Ροδινά Ζαχάρως, όταν -σύμφωνα με πληροφορίες- χτύπησε στο κεφάλι από πέτρα που αποκολλήθηκε.

Μετά την ολοκλήρωση της αξονικής τομογραφία στην οποία υπεβλήθη στο Νοσοκομείου Πύργου, οι γιατροί, «έκριναν απαραίτητη την μεταφορά του για περαιτέρω νευρολογική εκτίμηση».

Ο πυροσβέστης, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που αποκολλήθηκε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας, πυροσβέστης τριετούς θητείας, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Νεότερη ενημέρωση 13.39′ Στο νοσοκομείο του Πύργου μεταφέρθηκε πυροσβέστης από την Πάτρα και το πεζοπόρο τμήμα της 6ης ΕΜΑΚ που εδρεύει στην Πάτρα.

Ο πυροσβέστης συμμετείχε στην κατάσβεση της φωτιάς στα Ροδινά Ηλείας όταν τμήμα βράχου αποκολλήθηκε.

Ο πυροσβέστης φέρει εκδορές στη μύτη και ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να είναι σοβαρός.

Πρώτη ενημέρωση

Σοκ προκαλεί ο τραυματισμός πυροσβέστη της ΕΜΑΚ στη περιοχή των Ροδινών Ζαχάρως.

Ο νεαρός πυροσβέστης από την ΕΜΑΚ Πάτρας, τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι του, την ώρα που βρισκόταν σε χαράδρα.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται επιχείρηση από δυνάμεις της πυροσβεστικής ώστε να τον ανεβάσουν από τη χαράδρα, καθώς ο άνδρας έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει κληθεί, για να τον διακομίσει στο πλησιέστερο Νοσοκομείο.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ