Αγρίνιο: Νεαρές «στρίμωξαν» 91χρονο σε ασανσέρ, τον χτύπησαν και του άρπαξαν χρήματα

Τον τρόμο έζησε σήμερα το πρωί σε ασανσέρ πολυκατοικίας στο Αγρίνιο, ένας 91χρονος ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας από δύο νεαρές ηλικίας 23 και 24 ετών. Οι δράστιδες έστησαν καρτέρι στον ηλικιωμένο μπαίνοντας μαζί του στο ασανσέρ και χρησιμοποιώντας σωματική βία από κοινού, του αφαίρεσαν από την τσέπη του παντελονιού του το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ.

Ο 91χρονος, μετά το αρχικό σοκ ενημέρωσε την αστυνομία και μετά από λίγο δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν τις νεαρές. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε αύριο ενώπιον του Ανακριτή.

Πηγή: sinidisi.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ