Πέταξε τα κλοπιμαία και προσπάθησε να διαφύγει

συνεληφθη αλλοδαπός

Πανικοβλήθηκε στη θέα των αστυνομικών της Ασφάλειας που τον πλησίαζαν ένας νεαρός Γεωργιανός που κινούνταν πεζός στην Έδεσσα και πέταξε στο δρόμο μια σακούλα, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας! Όμως, ακινητοποιήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Η σακούλα περιείχε ηλεκτρονικές συσκευές, ρολόγια και άλλα αντικείμενα αξίας 2.000 ευρώ, τα οποία ο 23χρονος αλλοδαπός είχε αρπάξει από το εσωτερικό ενός διαμερίσματος στην Έδεσσα που είχε διαρρήξει νωρίτερα και αποδόθηκαν στον δικαιούχο. Στην προανάκριση διαπιστώθηκε ότι το ίδιο πρωί ο Γεωργιανός είχε διαρρήξει άλλο ένα προέκυψε της ίδιας μέρας διέρρηξε διαμέρισμα στην Σκύδρα, από το οποίο είχε κλέψει χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει και ένα τρίτο διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκαν δυο ρολόγια που ερευνάται είναι κλεμμένα και από πού, μια κουκούλα full face και πέντε γάντια εργασίας. Ο 23χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Διαβάστε επίσης