Βάρβαροι εναντίον σκύλων – Σοκαριστικές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από περιστατικά σε Βάρδα και Γαστούνη

Τα τελευταία 24ωρα

Η επίδειξη βαρβαρότητας από συμπολίτες μας σε βάρος τετράποδων σκυλιών, δυστυχώς συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Τα τελευταία 24ωρα έγιναν γνωστά δύο περιστατικά σε βάρος σκύλων, που σοκάρουν.

Στη μια περίπτωση το «αφεντικό» εγκατέλειψε σε δένδρο το σκυλί δένοντάς το από το λαιμό και την κοιλιά με σπάγκο. Στην περίπτωση αυτή το σκυλί σώθηκε από άνδρες του ΑΤ Βάρδας που φρόντισαν για την μεταφορά του στο κτηνιατρείο της Παναγιώτας Τσάγκου.

Στη δεύτερη περίπτωση ασυνείδητος οδηγός στη Γαστούνη πέρασε με το ΙΧ πάνω από το μικρόσωμο σκυλί, του πολτοποίησε το πόδι και συνέχισε την διαδρομή του. Το σκυλί βρήκαν εργαζόμενοι του Δήμου Πηνειού και το μετέφεραν στα Λεχαινά, στην κτηνίατρο κ. Τσάγκου.

Δεμένος με σπάγκο

Σε περιοχή της Βάρδας κάποιος «πολιτισμένος» έδεσε σε δένδρο το σκυλί με σπάγκο τόσο από το λαιμό του όσο και από την κοιλιά του. Το δέσιμο δεν ήταν τυχαίο. Ο βασανιστής ήξερε ότι όσο ο σκύλος θα προσπαθούσε να ελευθερωθεί τόσο ο σπάγκος θα έμπαινε στη κοιλιά του. Το δύστυχο ζώο βρήκε τυχαία περαστικός την περασμένη Κυριακή το βράδυ και ειδοποίησε το ΑΤ Βάρδας.

sok-696x358.jpg

Οι αστυνομικοί μαζί με τον πολίτη, έβαλαν το σκυλί στην καρότσα του αγροτικού και το συνόδευσαν με περιπολικό ως τα Λεχαινά, στο κτηνιατρείο της Παναγιώτας Τσάγκου. Η κτηνίατρος προχώρησε άμεσα σε χειρουργικό καθαρισμό, αφαίρεσε με δυσκολία το σπάγκο που κυριολεκτικά είχε βυθιστεί στα σωθικά του ζώου και σήμερα ο σκύλος είναι σε καλή κατάσταση και αναρρώνει.

Πηγή: patrisnews.gr

Διαβάστε επίσης