Πατούχας σε Πελετίδη: Αναλάβετε πρωτοβουλίες για την σορό του θύματος της κατάρρευσης στο λιμάνι

παραμένει στο Νεκροτομείο του Ριου για μια έβδομάδα

Την ανάληψη πρωτοβουλίων για τον εντοπισμό της οικογένειας του 30χρονου θύματος από την Αλγερία, στην κατάρρευση του στεγάστρου στο παλιό λιμάνι, ζητά από τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, με ανοικτή επιστολή του ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Ανυπότακτη Πολιτεία" Χρήστος Πατούχας. 

Μάλιστα ο κ. Πατούχας προτείνει στον κ. Πελετίδη, ο Δήμος να αναλάβει τα έξοδα μεταφοράς της σορού στην χώρου του, ενώ στην περίπτωση που δεν εντοπιστούν συγγενείς του η ταφή του άτυχου 30χρονου μετανάστη να γίνει σε κάποιο από τα Δημοτικά Κοιμητήρια, με δαπάνη του Δήμου Πατρέων.

Η επιστολή: 

Προς τον κ. Δήμαρχο Πατρέων

Πάτρα 11/8/2017

Κύριε Δήμαρχε

Διαβάζω από τα ρεπορτάζ των τοπικών μέσων ενημέρωσης: «Στα αζήτητα του νεκροτομείου της Πάτρας η σορός του άτυχου Αλγερινού που σκοτώθηκε από την κατάρρευση του στεγάστρου στο παλιό λιμάνι της Πάτρας»

Επειδή είμαι βέβαιος, ότι καμιά από τις εμπλεκόμενες Δημόσιες Υπηρεσίες, δεν είναι ευσυγκίνητες, σας προτείνω να αναζητήσουν οι Υπηρεσίες του Δήμου την οικογένεια του άτυχου θύματος και με δαπάνες του Δήμου να αποσταλεί η σορός του στην πατρίδα του.

Αν η έρευνα σας δεν αποδώσει, ο Δήμος να αναλάβει τα έξοδα της ταφής του σε κάποιο από τα Δημοτικά νεκροταφεία.

Είναι η ελάχιστη απόδοση τιμής, σε έναν επισκέπτη μας. Δεν βρήκε ίσως την φιλοξενία ζωντανός, ας αναπαυθεί νεκρός στην φιλόξενη γη μας.

 

 

Διαβάστε επίσης