Έφτασε στην Πάτρα η Εθνική Μπάσκετ - Στην αποστολή ο Αντετοκούνμπο

ΔΟΘΗΚΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Η Εθνική ομάδα από σήμερα το πρωί διαμένει στο ξενοδοχείο "Τζάκι" στην Πάτρα, ενώ το απόγευμα αναμένεται να κάνει και την πρώτη της προπόνηση στο κλειστό του ΠΕΑΚ «Δ. Τόφαλος».

Το μεσημέρι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης παρέθεσε συνέντευξη με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά της Πάτρας που θα διεξαχθεί την Δευτέρα και την Τρίτη στο Κλειστό Γυμναστήριο, στα Μποζαϊτικα.

Στο Τουρνουά θα συμμετέχουν τα εθνικά συγκροτήματα της Μεγάλης Βρετανίας, της Ουκρανίας και της Ρουμανίας.

Ο διεθνής άσσος Γιάννης Αντετοκούνμπο, συμπεριελήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής στην Πάτρα, όμως όπως έγινε γνωστό δεν θα αγωνιστεί, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και το ιατρικό επιτελείο της της ομάδας μετά από εξετάσεις αποφάσισε πενθήμερη αποχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο του δεξιού του σκέλους και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ερεθισμό και από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής αποφασίστηκε πενθήμερη αποχή από τις προπονήσεις και ειδική θεραπευτική αγωγή. Η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται μετά το τουρνουά της Πάτρας".

Ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όλα δείχνουν ότι θα ταξιδέψει στην Πάτρα και θα παρακολουθήσει από τον πάγκο όμως τον αγώνα της Εθνικής.

Η εθνική ομάδα των ανδρών στο μπάσκετ που θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2017, θα βρεθεί στην Πάτρα την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη, μαζί τους «γαλανόλευκους» για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων της Μεγάλης Βρετανίας, της Ουκρανίας και της Ρουμανίας.

Διαβάστε επίσης