Οι σύλλογοι - Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων «Ήλιος» και Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Λόγγου «ο Βύρων», μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας, συνδιοργανώνουν τους «5ους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιάλειας σε Ανοικτή Θάλασσα», οι οποίοι θα διεξαχθούν την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017 και ώρα 17.30 μ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Σελιανιτίκων – Λόγγου.
Η συμμετοχή όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, είναι ελεύθερη και δωρεάν. Αιτήσεις - δηλώσεις συμμετοχής στους αγώνες γίνονται δεκτές μέχρι και λίγο πριν την έναρξη των αγώνων.
Σημείο συγκέντρωσης, εκκίνησης και τερματισμού είναι στον παράλιο χώρο, δίπλα στα καταστήματα «Εσπερίδες» και «Base». Για διευκρινίσεις, πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6948232116 (Ρόζος Γεώργιος) & 6972968565 (Μουρίκης Ιερόθεος) ή με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected].
Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο της καθιέρωσης ετησίως εορταστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος για την ανακήρυξη της τοπικής κοινότητας Σελιανιτίκων ως τουριστικού τόπου με Π.Δ. από το 1976.
Στην ιστοσελίδα www.selianitika.gr διατίθενται το σχετικό έντυπο της αίτησης – δήλωσης συμμετοχής, πληροφοριακό φυλλάδιο αγώνων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.