Αχαΐα: Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Μαρίτας Αγγελοπούλου – Μιλά για όλους και για όλα

ιδιοκτήτρια καταστήματος εστίασης

Όταν ακούμε το όνομά της το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στο Ανώνυμο… Γιατί Μαρίτα = Ανώνυμο! Η όμορφη ιδιοκτήτρια του παραλιακού καταστήματος στον Λόγγο Αιγίου ξέρει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων αφού με μια της κίνηση μαγεύει το κοινό. Η Μαρίτα Αγγελοπούλου βρίσκεται στον χώρο της εστίασης για περισσότερα από 10 χρόνια, είναι παρουσιάστρια, υπήρξε κριτής στα καλλιστεία και έχει την δική της διαδικτυακή εκπομπή. Μας αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο της και απάντησε τις ερωτήσεις μας. Διαβάστε την συνέντευξή της στο flashstars.gr:

- Μαρίτα, πόσα χρόνια δουλεύεις στον χώρο της εστίασης;

Από τα 25 μου χρόνια ασχολούμαι με τον συγκεκριμένο χώρο. Πάντα ο πατέρας μου βρισκόταν στο πλευρό μου και εγώ ενεργούσα κάτω από την “ομπρέλα του”. Από την πρώτη στιγμή με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου, με βοηθούσε να προχωρήσω κάτι που ακόμη κάνει έστω και νοερά αφού λείπει πια από κοντά μας. Ήταν Καθηγητής Μαθηματικών και επιχειρηματίας. Ο Άγγελος Αγγελόπουλος με ότι είχε ασχοληθεί τα είχε καταφέρει πολύ καλά χάρις τον δυναμισμό του, το επιχειρηματικό του πνεύμα και την ευφυΐα του. Όταν μου λένε οτι του μοιάζω έχω πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη αφού είμαι υπερήφανη γι αυτόν.

- Πως επιβιώνει μια γυναίκα σε αυτή τη δουλειά;

Ένας λόγος που όλοι με σέβονται είναι η ευθύτητα μου και η ταπεινότητά μου. Για να επιβιώσει μια γυναίκα σε αυτό το χώρο πρέπει να έχει αξιοπρέπεια, σεβασμό και ειλικρίνεια στο λόγο της. Εγώ προσωπικά λειτουργώ με αυτές τις αρχές και την παιδεία που έχω από το σπίτι μου.

- Από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω ότι έχεις μεγάλη εμπειρία. Πες μου τι ακριβώς έχεις κάνει στην επαγγελματική σου καριέρα.

Έχω δουλέψει σε πολλά καταστήματα πάντα όμως έχω ως βάση το Ανώνυμο. Η δουλειά μου είναι δημόσιες σχέσεις και επειδή έχω δώσει την ψυχή μου σε αυτό νομίζω πως είμαι αναντικατάστατη. Η επιτυχία είναι πάντα με το μέρος μου και προτού ασχοληθώ με οτιδήποτε το μελετάω πολύ προσεκτικά. Γι αυτό και έχω γράψει αυτή την πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

- Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σου;

Πάνω από όλα, για μένα, είναι η ταπεινότητα. Εννοείται η αξιοπρέπεια, καλοσύνη στους συνανθρώπους μας, σεβασμός και αγάπη στους συναδέλφους μου. Έχω ένα ακόμη μυστικό! Το χαμόγελό μου που το μοιράζω απλόχερα σε όλους. Σε συνδυασμό με την ωραία μου τρέλα θεωρώ πως γίνεται ακαταμάχητο!

- Σε βλέπω πολύ δραστήρια στα social media. Πως είναι η επικοινωνία σου με τους διαδικτυακούς σου φίλους;

Τα social media είναι το όπλο μου για να επικοινωνώ με τον κόσμο και να του μεταφέρω τα νέα του Ανώνυμο. Τα χρησιμοποιώ καθαρά για επαγγελματικούς λόγους και όπως θα έχεις καταλάβει σπάνια θα “ανεβάσω” κάτι προσωπικό. Μου αρέσει πολύ η σχέση που έχω με το κοινό γιατί δίνω και παίρνω αγάπη. Έχω πάνω από 20.000 followers και όλοι τους με στηρίζουν! Ειδικά όταν έρχομαι σε επαφή με άλλες γυναίκες, χαίρομαι να τις γνωρίζω και να έρχομαι σε επαφή μαζί τους. Είναι η ανταμοιβή μου για την δουλειά που κάνω. Κάθε μου ενέργεια έχει αντίκτυπο το Ανώνυμο και για όσο ζω θα προσπαθώ για το καλύτερο. Το κατάστημα αυτό το αγαπώ και μαζί με τον αδερφό μου Γιώργο Αγγελόπουλο που είναι και συνέταιρός μου, δίνουμε όλο μας το “είναι” για να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο κοινό.

- Πως είναι να συνεργάζεσαι με τον αδερφό σου;

Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με κάποιον άλλο. Ξεχωρίζουμε την δουλειά από την οικογένεια και είμαι πολύ υπερήφανη για εκείνον. Είμαι περήφανη γιατί ο Γιώργος είναι ένας πολύ καλός και δίκαιος επιχειρηματίας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου θέλουν να συνεργαστούν με εμάς. Στο Ανώνυμο ο καθένας έχει το τομέα του και δείχνουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο.  

Διαβάστε επίσης