Ο Αλβέρτος του Μονακό συμβουλεύει τον πρίγκιπα Χάρι για την σύντροφο του

Μέγκαν Μαρκλ

Αρκετά μεγαλύτερος σε ηλικία από τον πρίγκιπα Χάρι ο γιος της αξέχαστης Γκρέις Κέλι και του πρίγκιπα Ρενιέ, έχει πολλά να πει στον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ για τον τρόπο που θα χειριστεί  η Μέγκαν Μαρκλ τον νέο της ρόλο, αν τελικά, της κάνει πρόταση γάμου ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου.

Ο 59χρονος Αλβέρτος του Μονακό έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και παραδέχθηκε ότι το να μπει ένα άτομο σε μια οικογένεια γαλαζοαίματων είναι αρκετά δύσκολο. Πατέρας τεσσάρων παιδιών ο ίδιος – έχει μία κόρη και ένα γιο από σχέσεις εκτός γάμου και τα 3 ετών δίδυμα Γκαμπριέλα και Ζακ με την σύζυγό του, Σαρλίν – αποκάλυψε πως η προσαρμογή στην βασιλική ζωή είναι πρόκληση για οποιονδήποτε «κοινό θνητό».

Όταν ρωτήθηκε τι συμβουλή έχει να δώσει στον πρίγκιπα Χάρι για την Μέγκαν Μαρκλ, ο Αλβέρτος του Μονακό απάντησε: «Να ηρεμήσει και να  προχωρήσει». Ο πρίγκιπας των Μονεγάσκων παραδέχθηκε ότι, αν η Μέγκαν Μαρκλ παντρευτεί τον πρίγκιπά της, θα έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες επειδή η βρετανική βασιλική οικογένεια «παρακολουθείται»
στενά από τον Τύπο.

Όμως, ο ίδιος, τόνισε πως για την Αμερικανίδα ηθοποιό και πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Suits τα πράγματα θα είναι ευκολότερα από ό,τι ήταν για την δική του σύζυγο, την πριγκίπισσα Σαρλίν. Και αυτό επειδή, σύμφωνα με τον Αλβέρτο, η 35χρονη σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι έχει ήδη συνηθίσει  τα φώτα της δημοσιότητας να στρέφονται επάνω της ενώ η πριγκίπισσα Σαρλίν, πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης από τη Νότιο Αφρική, δύσκολα προσαρμόστηκε στη νέα της ζωή.

Αν, τελικά, ο πρίγκιπας Χάρι βάλει «βέρα στο δεξί» στην Μέγκαν Μαρκλ, αφού πρώτα βέβαια συμφωνήσει η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, η Αμερικανίδα ηθοποιός θα λάβει τους τίτλους «πριγκίπισσα της Ουαλίας» και «Δούκισσα του Σάσεξ».

Πηγη:protothema.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ