Είσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη;

Έτσι θα αντιμετωπίσεις τον καύσωνα

Είναι αλήθεια ότι η εγκυμοσύνη για πολλούς λόγους είναι μια βαριά  περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας. Υπάρχουν μάλιστα μέρες, αυτές του καύσωνα, που η κατάσταση είναι ανυπόφορη και μία έγκυος δυσανασχετεί. Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές για  να αντιμετωπίσετε τις μέρες του καύσωνα, σε περίπτωση που είστε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Δροσερό ντύσιμο: Δε χρειάζεται να γίνετε fashion victim αυτές τις μέρες στην κατάσταση που βρίσκεστε, επομένως προτιμήστε δροσερά ανοιχτόχρωμα ρούχα. Παντελόνες και t-shirts.

 

Να έχετε γύρω σας αέρα: Μην κάθεστε μπροστά σε κλιματιστικό. Αυτό θα σας πει και ο γιατρός. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε έναν ανεμιστήρα οροφής.

 

Κρατηθείτε δροσερή: Ο αυχένας και το μέτωπο στάζουν από ιδρώτα κι εσείς μπορείτε να μουσκέψετε ένα πετσετάκι με κρύο νερό και να το βάλετε στα σημεία αυτά για να δροσιστείτε.

 

Να πίνετε υγρά:  Κυρίως νερό. Φυσικά όχι παγωμένο. Κρύο. Καλό είναι να έχετε πάντα ένα μπουκάλι δίπλα σας για παν ενδεχόμενο.

 

Αποφύγετε την άσκηση: Όταν οι θερμοκρασίες είναι τόσο υψηλές αποφύγετε οτιδήποτε καταπονεί τους μυς και τον οργανισμό σας γενικότερα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ