Αντιηλιακό: 2+1 χρήσεις του που δε γνωρίζεις

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Το αντιηλιακό είναι το must have του φετινού καλοκαιριού που ο ήλιος καίει και οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές για την εποχή. Μπορεί να σε προστατεύει από τυχόν εγκαύματα, ωστόσο έχει άλλες τρεις χρήσεις που ενδεχομένως να μη γνωρίζεις. Πάμε να τις δούμε μαζί.

-Προσφέρει αντιγηραντική και αντηλιακή προστασία προλαμβάνοντας όλα τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης. Ποια είναι αυτά; Οι ρυτίδες, οι κηλίδες, οι πανάδες και η σφριγηλότητητα.

-Τονώνει την επιδερμίδα.  Υπάρχουν αρκετά αντιηλιακά που κυκλοφορούν στο εμπόριο τα οποία από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, χαρίζουν λεία και σφριγηλή επιδερμίδα. Τα κύτταρα ανανεώνονται και η όψη της δείχνει πολύ νεανική.

-Ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα. Οι υψηλές θερμοκρασίες τώρα το καλοκαίρι, έχουν ως αποτέλεσμα να μειώνοουν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος και η επιδερμίδα να είναι θαμπή και αφυδατωμένη.  Με το αντιηλιακό η  ενυδάτωση των κυττάρων ενεργοποιείται ενώ οι ενεργές υφές δημιουργούν ένα ανεπαίσθητο φιλμ για άμεση προστασία της ασπίδας του δέρματος.

 

Διαβάστε επίσης