Στην Κάσο βρίσκεται σήμερα ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος

16/07/2017 | 11:36

Το νησί της Κάσου επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τη συμπλήρωση των 70 χρόνων από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόκειται να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Κάσου σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ενώ θα παραστεί και στην εκδήλωση αδελφοποίησης της Κάσου με την πόλη του Μεσολογγίου.

Με την άφιξη του στο νησί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί σε δοξολογία στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας και στη συνέχεια σε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των ηρώων.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο