Πάτρα: Γκαζώνουν τη νύχτα και όποιον "πάρει ο χάρος"-Σάλος με τους οδηγούς "πειραγμένης" μοτοσικλέτας και ΙΧ -Πολίτες "πετάγονται" από τα κρεβάτια τους και παιδιά πανικοβάλλονται!

δεκαδες καταγγελιεσ στην αστυνομια

Αναστάτωση σε πολίτες αλλά και σε αστυνομικούς, έχουν προκαλέσει οι οδηγοί ενός ΙΧ αυτοκινήτρου και μίας μοτοσικλέτας.

Όπως πληροφορείται το tempo24 οι οδηγοί που επιβαίνουν στα αντίστοιχα οχήματα με "πειραγμένες" εξατμίσεις, κινούνται μετά τα μεσάνυχτα με ιλιγγιώδεις ταχύτητες σκορπώντας τον τρόμο σε διάφορες περιοχές της Πάυτρας.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας έχει λάβει τις τελευταίες ημέρες δεκάδες τηλεφωνήματα από πολίτες που καταγγέλλουν τα περιστατικά.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο μεν μοτοσικλετιστής επιβαίνει σε δίκυκλο μαύρου χρώματος και κινείται κυρίως στις οδούς Γούναρη, Ακρωτηρίου και Πατρών Κλάους. Αντίστοιχα, ο οδηγός του ΙΧ αναπτύσσει ιλιγγιώδη ταχύτητα, προκαλώντας ηχορρύπανση και πολλά προβλήματα στους κατοιίκους της ευρύτερης περιοχής του Σκαγιοπουλείου Όπως αναφέρτουν χαρακτηριστικά στος tempo24 πολίτες, από τον θόρυβο που προκαλούν τα οχήματα "πετάγονται από τα κρεβάτια τους" ενώ "ξυπνούν έντρομα τα παιδιά τους". Ακόμη, συναγερμοί σταθμευμένων οχημάτων και καταστημάτων ενεργοποιούνται και "ουρλιάζουν μετά το περασμά τους.

Αστυνομικοί αναζητούν τους δύο οδηγούς.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ