Προκρίθηκε στον τελικό η Πλατανιώτη

14/07/2017 | 17:40

Την 7η θέση στον Προκριματικό του Τεχνικού προγράμματος του Σόλο της Συγχρονισμένης κολύμβησης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Βουδαπέστη, κατέλαβε η Ευαγγελία Πλατανιώτη το μεσημέρι της Παρασκευής (14/7), στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, και προκρίθηκε στον Τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει αύριο Σάββατο (15/7).

Πιο συγκεκριμένα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκτέλεσε όμορφα το πρόγραμμά της, βαθμολογήθηκε με 86,9661 β., κατετάγη 7η ανάμεσα σε 30 αθλήτριες που μετείχαν στον Προκριματικό και θα διεκδικήσει μια ακόμα καλύτερη κατάταξη στον Τελικό όπου προκρίθηκαν οι 12 καλύτερες.

Μάλιστα στον προκριματικό επίσης συμμετείχε και η Βασιλική Αλεξανδρή. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία αγωνίζεται για την Αυστρία ήταν όγδοη έχοντας 82.7804 βαθμούς και πήρε και εκείνη την πρόκριση για τον τελικό.

Να τονιστεί πως την πρώτη θέση στον Προκριματικό του Τεχνικού Σόλο πήρε η Ρωσίδα Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο με 94,0229 β., τη δεύτερη η Ισπανίδα Όνα Καρμπονέλ με 92,3893 β. και την τρίτη η Γιαπωνέζα Γιουκίκο Ινούι με 90,8837 β.

Το απόγευμα της Παρασκευής (14/7) αγωνίζονται στον Προκριματικό του Τεχνικού Ντουέτου οι Ευαγγελία Πλατανιώτη – Εβελίνα Παπάζογλου.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης