Επίθεση Καρανίκα σε Σαββόπουλο για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

14/07/2017 | 16:54

Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, παρά το βεβαρυμένο του πρόγραμμα, βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει την συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Νίκος Καρανίκας που μας είχε συνηθίσει να σχολιάζει με θαυμασμό την Ελένη Μενεγάκη, αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τη συναυλία «Ζη το ελληνικό τραγούδι» στο Καλλιμάρμαρο και σχολιάζοντας όσα έγιναν στις κερκίδες με τον νταή σύζυγο, αλλά επιτιθέμενος και στον Διονύση Σαββόπουλο. 

Μάλιστα ο κύριος «η καριέρα είναι χολέρα»- που τώρα βέβαια κάνει μια χαρά καριέρα στο Μαξίμου (προφανώς η τελευταία έχει κάνει… αντιχολερικό εμβόλιο και εξαιρείται του κανόνος)- επιτέθηκε προσωπικά στον Σαββόπουλο αποκαλώντας τον και  κλέφτη τραγουδιών. 

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του ο στρατηγικός σχεδιαστής του πρωθυπουργού αφήνει (πιστός στη γραμμή Πολάκη και όχι μόνο) αιχμές κατά της Δικαιοσύνης, ενώ ανακατεύει με… ζηλευτή μαεστρία τους γκέι, το ναζισμό, τη θρησκεία, τον Παττακό και ό,τι άλλο  έτυχε να περνά εκείνη τη στιγμή από το μυαλό του. 
Ευτυχώς για την Ελένη ( Μενεγάκη), την ξέχασε…

Δείτε την ανάρτηση Καρανίκα στο facebook. 
Να σημειώσουμε ότι η ανάρτηση πλέον δεν υπάρχει στο προφίλ του πρωθυπουργικού συμβούλου. Μάλλον την κατέβασε…

Επίθεση Καρανίκα σε Σαββόπουλο για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

protothema

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ