Στην Ελλάδα στις 25 Ιουλίου ο Μοσκοβισί

13/07/2017 | 07:38

Μετά τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ που θα βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ένας άλλος κορυφαίος αξιωματούχος της Ε.Ε. θα βρεθεί στην Ελλάδα.

Ο Γάλλος επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί ανακοίνωσε χθες πως και ο ίδιος θα επισκεφθεί τη χώρα μας και θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 25 Ιουλίου, όπου θα συζητήσει τα θέματα της ελληνικής οικονομίας και το τέλος του προγράμματος με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομίας Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Παράλληλα, χαρακτήρισε φίλο του τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, σημειώνοντας ότι το ίδιο ίσχυε και για τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Στουρνάρα. Δείχνοντας σε δημοσιογράφους ένα πίνακα με τις δημοσιονομικές επιδόσεις της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, είπε ότι μπορεί κανείς να δει ότι στη μείωση του ελλείμματος συνέβαλαν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις μετά το 2009.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ