Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας που βγήκε να μαζέψει τσάι

09/07/2017 | 09:07

Νεκρός εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος, ο οποίος έπεσε σε χαράδρα, στην περιοχή του Ανωγείου Φιλιππιάδας, κατά την προσπάθειά του να μαζέψει τσάι και ρίγανη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο άνδρας, ηλικίας περίπου εβδομήντα ετών, κατάγονταν από το Γοργόμυλο. Συνταξιούχος μετά από πολλά χρόνια δουλειάς στη Γερμανία.

Η πεζοπορία στο βουνό, ήταν μία από τις αγαπημένες του συνήθειες.

Το πρωί του Σαββάτου, με δύο ακόμη φίλους του, ξεκίνησαν προκειμένου να μαζέψουν αρωματικά. Ένα παραπάτημα όμως ήταν αρκετό για να κοπεί το νήμα της ζωής του.

Ο ηλικιωμένος έπεσε σε γκρεμό βάθους άνω των εκατό μέτρων.

Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την 5η ΕΜΑΚ, η οποία κατάφερε μετά από αρκετές ώρες και μεγάλη προσπάθεια να προσεγγίσει το σημείο.

Το μεσημέρι ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός.

Πηγή: epiruspost.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας