Στις 8 οι συλλήψεις για το άγριο έγκλημα στη Ζάκυνθο - Χτυπούσαν το θύμα ακόμα και αναίσθητο - Κλιμάκιο της Ασφάλειας Πατρών στο νησί - ΝΕΟΤΕΡΑ

Χειροπέδες σε 7 αλλοδαπούς και έναν Έλληνα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση 12.15: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη στυγερή δολοφονιά νεαρού Αμερικανού τουρίστα σε κλαμπ στο Λαγανά Ζακύνθου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, στο νησί βρίσκεται κλιμάκιο αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών. Τα στελέχη της τοπικής ΕΛ.ΑΣ μετέβησαν στη Ζάκυνθο το βράδυ της Παρασκευής.

Πρώτη Ενημέρωση 10.50: Χωρίς να προβαλλουν οποιαδήποτε αντίσταση ακολούθησαν τους Αστυναμικούς της Ασφάλειας Ζακύνθου, έξι συνολικά άτομα που συνελφήθησαν το βράδυ της Παρασκευής που φερονται  ως εμπλεκόμενα στον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου αμερικανού τουρίστα, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε συμπλοκή στον Λαγανά τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η ΕΛ.ΑΣ, πραγματοποιήσε επιχείρηση στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι συλληφθέντες. Πρόκειται για έξι άτομα Σερβικής καταγωγής, ενώ από την πρώτη στιγμή του άγριου εγκλήματος, συνελήφθησαν ένας 32χρονος Σέρβος με βρετανικό διαβατήριο που εργαζόταν ως πορτιέρης στο κλάμπ και ένας 34χρονος Έλληνας μπαρμαν.

Οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς μέσα από τα βίντεο που υπάρχουν από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων, από το σημείο που έγινε η θανάσιμη επίθεση στον 22χρονο αμερικανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο βίντεο φαίνονται οι κατηγορούμενοι να χτυπούν τον άτυχο άντρα, ενώ έκπληξη προκάλεσε στους αστυνομικούς ότι κάποιοι από τους συλληφθέντες τον χτυπούσαν την ώρα που ήταν πλέον αναίσθητος στο έδαφος.

Εντός της ημέρας, οι οκτώ συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Επικεφαλής των ερευνών για την εξιχνιάση του τραγικού περιστατικού, είναι ο Πατρινός Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου Τριαντάφυλλος Πανώριος.

92_1.jpg

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ