Πάτρα: Ληστής με μαχαίρι μπούκαρε σε Μίνι Μάρκετ - Πως τον "εξουδετέρωσε" ο ιδιοκτήτης

το βράδυ της Παρασκευής

Η θέα του επίδοξου ληστή του, να τον απειλεί με μαχαίρι ζητώντας τα χρήματα της ταμειακής μηχανής φαίνεται πως δεν πτοήσε, αντίθετα τον οδήγησε να αντιδράσει και να ακινητοποίησει τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα από άνδρες της Άμεσης Δράσης Πατρών.

Ο λόγος για ιδιοκτήτη Μίνι Μάρκετ στην Παραλιά Πατρών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, περίπου ένα τέταρτο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής, είδε να μπαίνει στο μαγαζί του, επί της οδού 25ης Μαρτίου, νεαρός κρατώντας ένα μαχαίρι και να κινείται προς το μέρος του απειλητικά.

Ο ιδιοκτήτης διατηρώντας τη ψυχραιμία του κατάφερε να ακινητοποίησει τον 33χρονο δράστη, ενώ στο σημείο προσέτρεξαν για βοήθεια και περιοίκοι.

Λίγα λεπτά αργότερα άνδρες της Άμεσης Δράσης Πατρών, που έσπευσαν στην περιοχή, πέρασαν χειροπέδες στον 33χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών στο πλαίσιο της προανακρτικής έρευνας, εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής του δράστη και σε άλλες περιπτώσεις ληστειών.

 

 

 

Διαβάστε επίσης