Πανικός από πυρκαγιά στο ξενοδοχείο Long Beach στο Λόγγο Αιγίου - Απεγκλωβισμοί, αναπνευστικά προβλήματα και εκκένωση του κτιρίου (ΝΕΟΤΕΡΑ) - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ

συναγερμός στην Πυροσβεστική

Νεότερη ενημέρωση 23.20' Δελτίο τύπου εξέδωσε το ξενοδοχείο Long Beach μετά τη φωτιά:

"ΣAΣ ΓNΩPIZOYME OTI ΣTIΣ 20:30 Μ.Μ. της 7/7/2017 ΠPOKΛHΘHKE MIKPH EΣTIA ΦΩTIAΣ ΣΤΗΝ AΠOΘHKH TOY 3OY OPOΦOY TOY ΞENOΔOXEIOY MAΣ, H OΠOIA KATAΣBEΣTHKE AMEΣA KAI ΔEN EΠEKTAΘHKE ΠEPAITEPΩ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΖΗΜΙΕΣ.

Η ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠYPOΣBEΣTIKHΣ YΠHPEΣIAΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ. 

OYΔEIΣ ENOIKOΣ TOY ΞENOΔOXEIOY MAΣ KINΔYNEΨE KAI KAMIA IΔIAITEPH ZHMIA ΔΕΝ ΠPOKΛHΘHKE ΣTIΣ ΔOMEΣ TOY ΞENOΔOXEIOY MAΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΩΝ. 

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΑΣ EXEI HΔH AΠOKATAΣTAΘEI ΠΛHPΩΣ".

Νεότερη ενημέρωση 22.16' Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πριν λίγα λεπτά η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στο ξενοδοχείο στο Λόγγο.

Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα χάρη στην άμεση επέμβαση των αρχών.

Άφησε πίσω της μόνο υλικές ζημιές σε μερικά δωμάτια.

ddf.jpg

 

 

fsd.jpg

fsfd.jpg

 

 

Χάρη στην συντονισμένη παρέμβαση Πυροσβεστικής και εργαζομένων του ξενοδοχείου, έγινε άμεσα εκκένωση του ξενοδοχείου χωρίς να κινδυνεύσει κανείς, ενώ 4 άτομα μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Αιγίου, εμφανίζοντας αναπνευστικά προβλήματα, όπως γράφει το filodimos.gr.

Επίσης, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Πάτρα μετέβη στο ξενοδοχείο για να ελέγξει ξανά τους χώρους που είχαν ήδη ελεγχθεί από άνδρες της Πυροσβεστικής, για την ελάχιστη πιθανότητα να υπάρχει κάποιος εγκλωβισμένος, αν και δεν έχει δηλωθεί κάποιος αγνοούμενος.

Νεότερη ενημέρωση 21.40' Ευτυχώς απομακρύνθηκαν όλοι οι ένοικοι χάρη στην έγκαιρη επέμβαση και των υπαλλήλων του ξενοδοχείου αλλά και στην Πυροσβεστική.

Υπήρξαν δύο εγκλωβισμένοι λόγω των πυκνών καπνών οι οποίοι και απομακρύνθηκαν.

Νεότερη ενημέρωση 21.37' Στον τρίτο όροφο του κτιρίου σε δωμάτιο φαίνεται πως ξέσπασε η πυρκαγιά στο ξενοδοχείο, όπως γράφει το filodimos.gr

Αμέσως κλήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσαν και ανέλαβαν να απεγκλωβίσουν άμεσα τους ενοίκους και παράλληλα να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Νεότερη ενημέρωση 21.29' Πανικός στο ξενοδοχείο Λόγγος Μπητς στο Λόγγο του Αιγίου.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ενοίκους με αναπνευστικά και εγκλωβισμένους. 

Στο σημείο έχει φτάσει μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Πρώτη ενημέρωση 21.20'

Νέος συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 9 σήμερα το βράδυ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του tempo24, πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή του Λόγγου Αιγιαλείας στο ξενοδοχείο Long Beach.

Στο σημείο σπεύδουν και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης