Μαρία Μενούνος: Αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε στους γονείς της ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο

Συγκλονίζει η περιπέτεια της υγείας της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας

Συγκλονίζει η περιπέτεια της υγείας της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας, Μαρία Μενούνος.Η παρουσιάστρια παραιτήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό E! Entertainment, ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας, λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον εγκέφαλό της. Η περιπέτεια με την υγεία της Μαρίας Μενούνος είναι, δε, κατά κάποιο τρόπο διπλή, καθώς ταυτόχρονα με το δικό της πρόβλημα εξελίσσεται η θεραπεία της μητέρας της από τον καρκίνο τετάρτου σταδίου, επίσης στον εγκέφαλο.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια εξομολογείται πως έλαβε την διάγνωση την άνοιξη, ωστόσο, δεν είπε τίποτα στους γονείς της μέχρι να έρθει η στιγμή του χειρουργείου, στις 8 Ιουνίου, ανήμερα των γενεθλίων της.

«Το να το πω στους γονείς μου ήταν το πιο σκληρό κομμάτι», επισημαίνει στο People η Μαρία και περιγράφει τις σκηνές που έλαβαν χώρα στο σπίτι τους, τρεις ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο: «πήγαμε με τον αρραβωνιαστικό μου στο δωμάτιό τους και τους είπα “έχουμε κάτι να σας πούμε”. Κάθε φορά που το λέω αυτό, ο κόσμος λέει “είσαι έγκυος” και ήταν κάπως “όχι, δεν είναι κάτι καλό”».

Και συνεχίζει: «είπα στην μητέρα μου “θέλω να καταλάβεις ότι εσύ έχεις καρκίνο στον εγκέφαλο, δεν είναι όμως όλοι οι όγκοι καρκινικοί. Βρήκαμε έναν όγκο μέσα μου. Θα κάνουμε επέμβαση την Πέμπτη”».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι γονείς της παρουσιάστριας σοκαρίστηκαν, ωστόσο, η ίδια κράτησε θετική στάση, την οποία, όπως λέει, εμπνέεται από τη μητέρα της.

Διαβάστε επίσης