Ναύπακτος: Βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας

06/07/2017 | 20:12

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφή μέτρηση για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας το οποίο θα γίνει την άλλη εβδομάδα (Παρασκευή και Σάββατο 14 και 15 Ιουλίου) στη Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας. Όλα είναι έτοιμα και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 9 χώρες με τις Εθνικές τους ομάδες, με 120 μέλη στις αποστολές τους. Αυτές οι χώρες είναι: Βοσνία – Ερζεγοβίνη (12 άτομα), Κόσσοβο (11), Κύπρος (11), Μαυροβούνιο (5), Ρουμανία (17), Σερβία (18), Τουρκία (11), FYROM (15) και φυσικά Ελλάδα (20).
Παράλληλα με το Βαλκανικό, στις ίδιες ημερομηνίες (14-15 Ιουλίου) θα διεξαχθεί στη Ναύπακτο και διεθνής αγώνας της UCI κατηγορίας C2 με συμμετοχές αθλητών κατόχους διεθνών αθλητικών δελτίων ή και επαγγελματικών ομάδων από την Ευρώπη και την Ελλάδα. Διοργανωτές είναι η Ομοσπονδία Ποδηλασίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Ναυπακτίας και η Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Πράσινο+Μπλε».
«Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ καλό Βαλκανικό, σε μια πολύ όμορφη περιοχή και μια ιστορική πόλη, όπως είναι η Ναύπακτος. Οι συνδιοργανωτές και οι τοπικοί φορείς είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Ομοσπονδίας και όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠ Παναγιώτης Πριστούρης… «Από αγωνιστικής πλευρά η συμμετοχή θα είναι μεγάλη και όλοι οι καλοί ποδηλάτες των Βαλκανίων θα δώσουν το παρών, ανάμεσά τους και όλοι οι Έλληνες πρωταθλητές».
Από την πλευρά του ο Τάσος Ξύδης, υπεύθυνος Συντονισμού Δράσεων του συνδιοργανωτή Πράσινο+ΜΠΛΕ είπε: «Σε μια προσπάθεια προβολής της ιστορικής πόλης της Ναυπάκτου αλλά και του Ολυμπιακού αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας – cross country, ενώσαμε όλοι τις δυνάμεις μας Ε.Ο.Π. , Περιφέρεια Δ.Ε. Δήμος Ναυπακτίας και υλοποιούμε μια ακόμα μοναδική ποδηλατική διοργάνωση, με διεθνή συμμετοχή, κάνοντας ένα ακόμα σημαντικό βήμα μετά την περσινή διοργάνωση του Πανελληνίου. Σας προσκαλούμε να απολαύσουμε μαζί, την πρώτη από μια σειρά 4 διοργανώσεων που θα γίνουν μέσα σε χρονικό διάστημα 10 ημερών».

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας