Δημήτρης και Κανελλίνα Λαμπροπούλου - Δίδυμη επιτυχία, διπλή χαρά

Στην Ηλεία

Γεννήθηκαν με λίγα δευτερόλεπτά διαφορά, αλλά μέχρι τώρα «πορεύονται» μαζί, και μαζί χαίρονται για την επιτυχία τους, αφού η ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων, βρήκε τονΔήμητρη Λαμπρόπουλο και την δίδυμη αδελφή του Κανελλίνα, να κάνουν σχέδια για το μέλλον. 

Διπλή επιτυχία και διπλή χαρά για την οικογένεια, τους φίλους αλλά και τους καθηγητές τους, που ήταν στο πλευρό τους σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Ο Δημήτρης συγκέντρωσε 19.336 μόρια και η χαρά του ήταν απερίγραπτη, αφού όπως αποκάλυψε στην εφημ. «Πατρίς» ήξερε ότι έχει γράψει καλά, αλλά δεν περίμενε να φτάσει τόσο ψηλά. Όσον αφορά την πρώτη του προτίμηση, ακόμα δεν έχει καταλήξει, αφού έχει εξεταστεί και σε μαθήματα που του «ανοίγουν» και τον Τομέα Υγείας και τις Τεχνολογικές Επιστήμες, οπότε έχει ακόμα λίγες ημέρες – μέχρι την συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου, να το σκεφτεί. Από την άλλη πλευρά, Κανελλίνα με 16.286 μόρια, βρίσκεται μεταξύ Μαθηματικού και Πολυτεχνείου.

Και για τα δυο παιδιά, η χρονιά ήταν δύσκολη και η προετοιμασία απαιτητική. Αν και δεν διάβαζαν μαζί, ωστόσο οι στιγμές που ο ένας ζητούσε τη βοήθεια του άλλου, ήταν αρκετές. Αλλά σ’ αυτές τις στιγμές, είχαν στο πλευρό τους και τους καθηγητές τους, στο σχολείο, τον κ.Ηλιόπουλο στο φροντιστήριο «Άνοδος» και την κα Δαμασκοπούλου στο φροντιστήριο «Ανάλυση» που τους βοήθησαν σημαντικά και γι’ αυτό και τους ευχαριστούν, χωρίς όμως να ξεχάσουν και την στήριξη που είχαν από την οικογένειά τους, στη δύσκολη αυτή προσπάθεια.

Πηγή: patrisnews.com

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ