Αχαΐα: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παραλία το Σαββατοκύριακο - "Ανάσα" από την Κυριακή - Τι γίνεται με τα σκουπίδια - Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Η πιο καυτή ημέρα του αφρικανικού καύσωνα η σημερινή για την Πάτρα και την ευρύτερη Περιφέρεια.

Σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του meteo.gr, στις 9 το πρωί του Σαββάτου, αν και ο υδράργυρος θα δείχνει 33 βαθμούς κελσίου, η αίσθηση για το ανρώπινο σώμα θα είναι στους 39. Τις μεσημβρινές ώρες θα αγγίξει τους 37 C.

Τα μεγάλα διαστήμα άπνοιας που θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα επιδεινώσουν την ήδη βεβαρυμένη κατάσταση. 

Υποχώρηση των υψηλών θερμοκρασιών, στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, αναμένεται σύμφωνα με τους μετεωρολόγους από το βράδυ του Σαββάτου, οπου ο υδράργυρος θα "πέσει" για την Πάτρα στους 27 βαθμούς.

Οι καιρικές συνθήκες εμφανίζονται σαφώς βελτιωμένες την Κυριακή 2 Ιουλίου, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 32-33 βαθμούς τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες και το βράδυ αναμένεται νέα πτώση στους 26 C.

Δείτε ΕΔΩ τον καιρό για την Πάτρα

Tην ίδια ώρα συνεχίζεται η επιχείρηση "καθαρή πόλη", από τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα του Δήμου Πατρέων, μετά την αναστολή των πολυήμερων απεργιακών κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Όπως έγραψε το tempo24.gr, η αποκομίδή των σκουπιδιών  που γίνεται από απορριμματοφόρα και φορτηγά, που σύμφωνα με εκτιμήσεις έχει αγγίξει τις 3.300 τόνους, θα ολοκληρωθεί την προσεχή Δευτέρα.

apokomidh_patra4_0.jpg

apokomidh_patra7.jpg

apokomidh_patra6.jpg

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε LIVE τη θερμοκρασία σε όλες τις πόλεις της Δυτικής Ελλάδας και της χώρας

Πάτρα: Πού θα βρείτε δροσιά λόγω καύσωνα

Πάτρα: Ξεκίνησε η αποκομιδή των απορριμμάτων και η απολύμανση - "Μάχη" με απορριμματοφόρα και φορτηγά για να "σηκωθούν" 3.300 τόνοι σκουπίδια - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ