Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Ερντογάν το βράδυ

30/06/2017 | 11:26

Τηλεφωνική επικοινωνία θα έχουν στις 4.30μμ (2.30 το πρωί ώρα Ελλάδας) ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. 

Ο αμερικανός πρόεδρος και ο Τούρκος ομόλογός του συναντήθηκαν τελευταία φορά στις 16 Μαΐου, όταν ο Eρντογάν επισκέφθηκε την Ουάσινγκτον. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, Τραμπ και Ερντογάν συζήτησαν κυρίως για την απόφαση των ΗΠΑ για ενίσχυση της κουρδικής δύναμης Λαϊκής Μονάδας Άμυνας (YPG) στη Συρία θυγατρικής του PKK, καθώς για την έκδοση του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν που διαμένει στην Πενσυλβανία και κατηγορείται για το σχεδιασμό του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!