Μενίδι: Σφαίρα καρφώθηκε μέσα σε παιδικό δωμάτιο – Τι δηλώνει ο πατέρας

28/06/2017 | 22:10

Νέο περιστατικό πυροβολισμών στο Μενίδι με παρ’ολίγον θύμα ένα παιδί. Ο πυροβολισμός σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα και η σφαίρα έπεσε στο δωμάτιο του παιδιού της οικογένειας Παυλίδη.

Ο κ. Παυλίδης περιγράφοντας το περιστατικό στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 είπε ότι ενώ η οικογένεια κοιμόταν άκουσαν έναν θόρυβο και αναστατώθηκαν.

Πηγαίνοντας στο δωμάτιο του παιδιού, είδαν ότι ήταν γεμάτο με σημάδια από τη σφαίρα, η οποία είχε διαπεράσει το παντζούρι, είχε τρυπήσει μία φωτογραφία, πέρασε μόλις λίγα εκατοστά πάνω από το κεφάλι του παιδιού και αφού χτύπησε στον τοίχο και στην ντουλάπα, διαλύθηκε.

Η πρώτη αντίδρασή του ήταν να καλέσει την Αστυνομία. «Σε πέντε λεπτά είχα επτά αστυνομικούς στο δωμάτιό μου», σημειώνει ο ίδιος και διερωτάται, «έπρεπε να χαθεί μια ζωή για να κινητοποιηθεί η αστυνομία;».

Συμπληρώνει παράλληλα ότι, «η αστυνομία είναι πάντα εδώ», αναφέροντας πως από τον άδικο θάνατο του μικρού Μάριου κι έπειτα, η αστυνόμευση στην περιοχή έχει βελτιωθεί.

Αναφερόμενος στους Ρομά της περιοχής, τόνισε πως «δεν είναι όλοι το ίδιο, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν, πολεμάνε για να επιβιώσουν».

Πηγή: newsbeast.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης