Δολοφονία μεσίτριας: Ομολόγησε ο Αγγειοχειρουργός

«Πέθανε στα χέρια μου, φοβήθηκα και έκρυψα το πτώμα»

Στην ομολογία ότι η 36χρονη γυναίκα πέθανε στα χέρια του προχώρησε σήμερα ο γιατρός που εργαζόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης που κατηγορείται για τον θάνατο της μεσίτριας και μητέρας τριών παιδιών.

Σύμφωνε με το dailythess.gr, ο κατηγορούμενος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του αρνούνταν με κάθε τρόπο οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση, έκανε στροφή στην υπερασπιστική του γραμμή και άλλαξε την αρχική του απολογία.

Ο γιατρός ο οποίος εργάζονταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχτηκε ότι η γυναίκα έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της επέμβασης που της έκανε ο ίδιος και απέδωσε το θάνατό της στο φάρμακο της αναισθησίας που της χορηγήθηκε. Επίσης για το γεγονός ότι στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα της σε περιοχή της Χαλκιδικής ο γιατρός ανέφερε ότι λειτούργησε υπό καθεστώς φόβου και πανικού που του προκάλεσε ο θάνατος της ασθενούς. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος τόσο ενώπιον των αστυνομικών αρχών όσο και στην αρχική του απολογία στην ανακρίτρια αρνούνταν οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση λέγοντας ότι δε συναντήθηκε με τη γυναίκα πριν την εξαφάνισή της. Μετά την συμπληρωματική απολογία του ο γιατρός οδηγήθηκε στις φυλακές.

Διαβάστε επίσης