Λεκές από αντηλιακό;

Είναι αλήθεια ότι το αντιηλιακό τώρα που το απλώνουμε συνέχεια στο κορμί μας, μας προστατεύει πολύ από τον καυτό ήλιο και το ανανεώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όμως αν δεν προσέξουμε, μπορεί να πέσει πάνω στο ολοκαίνουργιο μαγιό μας και στην αγαπημένη μας πετσέτα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο να ξέρετε ότι υπάρχει η λύση και δεν θα μείνει λεκές!

Ο λεκές θα βγει πολύ εύκολα αν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές μας. Δοκιμάστε να τους τρίψετε με σαπούνι Μασσαλίας. Αν πάλι το ύφασμα είναι πολύ ευαίσθητο, ρίξτε λίγο ταλκ και πασπαλίστε απαλά.

Μετά από λίγη ώρα θα δείτε ότι δεν άφησε το παραμικρό σημάδι στο μαγιό και στην πετσέτα σας!

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας