Πάνω από την Αχαΐα είχε πετάξει ο άτυχος πιλότος Δημήρης Πρέντζας πριν χάσει τη ζωή του - Τον περίμεναν και την Κυριακή... - "Αντίο φίλε" - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Θ. ΡΑΥΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πάνω από την περιοχή μας πέταξε την Πέμπτη πραγματοποιώντας την προτελευταια του πτήση ο άτυχος πιλότος Δημήτρης Πρέντζας, εκ των θυμάτων από την πτώση του ελικοπτέρου στον υδροβιότοπο του Σχοινιά αφού πρώτα χτύπησε σε καλώδια της ΔΕΗ. 

Ο Δημήτρης Πρέντζας συνταξιούχος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, είχε πετάξει πάνω από την περιοχή της δυτικής Αχαΐας ψεκάζοντας για κουνούπια. Μάλιστα, ο πιλότος θα επέστρεφε την Κυριακή για να συνεχίσει τους ψεκασμούς. 

"Ο ΑΤΥΧΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΡΑΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 
ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ", είναι το συγκινητικό σημείωμα του Αντιδημάρχου του δήμου δυτικής Αχαΐας Θανάσης Ραυτακόπουλος που ανάρτησε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. 



Ο πιλότος Δημήτρης Πρέντζας  του ψεκαστικού ελικοπτέρου ήταν ένας έμπειρος χειριστής προερχόμενος από την Πολεμική Αεροπορία και είχε καταγωγή το Τρίκορφο Δωρίδος
Το ελικόπτερο είχε μισθώσει η Περιφέρεια Αττικής και ανήκει σε εταιρεία που νοικιάζει εναέρια μέσα και για αεροψεκασμούς και μυοκτονίες.
Το 2005, συνοδευόμενος από τον συμπατριώτη μας Γεώργιο Γκλαβά είχε πετάξει πάνω από την περιοχή της Κλειτορολευκασίας και είχε βιντεοσκοπήσει ολόκληρη την περιοχή και τις ομορφιές του τόπου.
 

Διαβάστε επίσης