Στόλισε τα μαλλιά το καλοκαίρι με αυτά τα αξεσουάρ

μοναδική ιδέα!

Τσάντες, παπούτσια, κρεμαστά, βραχιόλια, καπέλα, γυαλιά. Σίγουρα η κάθε γυναίκα λατρεύει τα παραπάνω αξεσουάρ αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Φέτος το καλοκαίρι έρχονται δυναμικά τα αξεσουάρ για τα μαλλιά και δε χρειάζεται να πάτε στο κομμωτήριο για να φαίνεστε χτενισμένες. Μπορείτε να αγοράσετε τρία απλά αξεσουάρ και χωρίς καθόλου κόπο, να κάνετε τα μαλλιά σας εντυπωσιακά!

 

1.Λουλούδια.

Κι όμως, τα λουλούδια δεν είναι μόνο για νύφες ή μικρά κοριτσάκια. Μπορείς, πολύ άνετα, από το πρωί μέχρι το βράδυ να μαζέψεις τα μαλλιά σου με λουλούδια! Στο εμπόριο κυκλοφορούν άπειρα σχέδια με μικρά χαριτωμένα λουλουδάκια για κάθε τύπο μαλλιών. Μάλιστα αν έχεις ανοιχτόχρωμα μαλλιά και μακριά μπορείς να κάνεις ακόμη και πλεξίδες και να τα βάλεις ανάμεσα τους. 

2. Κοσμήματα.

Επειδή οι αλυσίδες είναι δύσκολο να σταθούν στο κεφάλι σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τσιμπιδάκια για να τις στερεώσεις. Αν είσαι ξανθιά προτίμησε τα χρυσά για να μην φαίνονται ενώ αν είσαι μελαχρινή τα μαύρα. Στο εμπόριο θα βρεις πολλά από αυτά.

3.Κορδέλες.

Κορδέλες που φοριούνται σαν μπαντάνες στην παραλία ή χρησιμοποιούνται για κότσους. Στα περιοδικά οι διάσημες τις  φορούν  ακόμη και στις βραδινές τους εξόδους.