Πάτρα: Καύσωνας και ... σκουπίδια το Σαββατοκύριακο - Παράταση στη "δυσωδία" - Για ακόμα μια εβδομάδα γεμάτοι οι κάδοι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

νέα 24ωρη την Πέμπτη

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για το θέμα των συμβασιούχων - παρατασιούχων των δήμων, γεγονός που αναμένεται να επιδεινώσει την κατάσταση με τη συσσώρευση σκουπιδιών στους δρόμους των μεγάλων πόλεων και φυσικά και της Πάτρας. Οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν αρχίσει και κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση. Η δυσοσμία είναι έντονη και τα σκουπίδια ξεχειλίζουν σε όλα τα σημεία. Έγινε μια προσπάθεια το πρωί του Σαββάτου να καθαριστεί το κέντρο, όμως η έκταση του προβλήματος είναι μεγάλη. 

Δείτε πώς είναι σήμερα Σάββατο το κέντρο της πόλης στις φωτογραφίες του tempo24.gr 

Οι συνδικαλιστές αποφάσισαν ειδικότερα, η συνέχιση των καταλήψεων των αμαξοστασίων των δήμων και των ΧΥΤΑ όλης τη χώρας, τουλάχιστον έως και την επόμενη Πέμπτη, η αποχή από τα καθήκοντα των εργαζομένων το προσεχές Σαββατοκύριακο, στάση εργασίας τη Δευτέρα από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, καθώς και 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 29 του μηνός με την πραγματοποίηση μεγάλων συλλαλητηρίων στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Η στάση της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα επανακαθοριστεί την επόμενη Πέμπτη μετά το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την ίδια μέρα.

Διαβάστε επίσης