ΤΩΡΑ - Πάτρα: Αποκομιδή σκουπιδιών και ψεκασμοί κατ εξαίρεση από τους απεργούς - ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχιζεται για ακόμα μια εβδομάδα η απεργία της ΠΟΕ -ΟΤΑ

Σε καθαρισμό επιλεγμένων σημείων στο κέντρο της Πάτρας μεταξύ των οποιών και οι λαϊκές αγορές, θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στο Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που έχει προκληθεί από μη αποκομιδή των σκουπιδιών και τους κινδύνους που ελοχεύει για τη Δημόσια Υγεία η παραμονή από την περασμένη Δευτέρα, στους κάδους απορριμμάτων. 

Αποριμματοφόρα όμως θα δούν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες του Ρίου και των Βραχνεϊκων. Σύμφωνα με πληροφορίες το Σωματείο Χειριστών Οδηγών, σε συνέλευση που έγινε σήμερα, αποφασίστηκε χωρίς να σημαίνει πως σπάνε την απεργία της ΠΟΕ -ΟΤΑ που παρατάθηκε μέχρι την προσεχή Πέμπτη, να υπάρξει προσωπικό ασφαλείας για  δυο απορριμματοφόρα, επτά οχήματα θα πραγματοποιήσουν ψεκασμούς.

19458180_683880811810373_702489628_n.jpg

skoupidia_aporimatofora_tempo24.news__0.jpg

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για το θέμα των συμβασιούχων - παρατασιούχων των δήμων. Ειδικότερα απφασίστηκε, η συνέχιση των καταλήψεων των αμαξοστασίων των δήμων και των ΧΥΤΑ όλης τη χώρας, τουλάχιστον έως και την επόμενη Πέμπτη, η αποχή από τα καθήκοντα των εργαζομένων το προσεχές Σαββατοκύριακο, στάση εργασίας τη Δευτέρα από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, καθώς και 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 29 του μηνός με την πραγματοποίηση μεγάλων συλλαλητηρίων στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Η στάση της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα επανακαθοριστεί την επόμενη Πέμπτη μετά το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την ίδια μέρα.

 

Διαβάστε επίσης